Victoria Tower in Kista, Sweden stetoscop Entrance of the education building Educational building next to Karolinska Institutet Stockholm City hall, Sweden

För Läkare

Vi arbetar aktivt med att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar våra stafettläkares önskemål. Vi vill att du som anställd hos oss ska trivas och är väldigt måna om din arbetssituation. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär för en bra arbetsprestation. Några av fördelarna med att arbeta som stafettläkare för Aspirus Bemanning är:

Lön och ersättning

Aspirus Bemanning kan erbjuda stafettläkare konkurrenskraftiga ersättningsnivåer, som är ofta högre än hos andra bemanningsföretag. Vi har valt att ha en liten men effektiv organisation för att fördela pengarna där de bäst behövs – inte på intern administration. Som stafettläkare väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via ditt eget bolag. Lön betalas ut två gånger per månad till våra anställda stafettläkare.

Utbildning och kompetensutveckling

Vi på Aspirus vill att det skall vara utvecklande att arbeta för oss. Väljer du att arbeta för oss kommer vi att satsa helhjärtat på dig. Vi är medvetna om att din personliga utveckling är viktig för dig som hyrläkare. Därför erbjuder vi vår personal som arbetar på kontinuerlig basis fortlöpande utbildning i form av kurser och seminarier. Prata med din kontaktperson om just din kompetensutveckling. Tillsammans arbetar vi fram en utbildningsplan som är anpassad för dig.

 • Snabblänkar

  - Söker du vårdpersonal?
  - Läkare? Registrera ditt CV!
  - Arbeta hos oss!

 • Aspirus vill skapa hållbara villkor för vårdpersonal

  Belal"Aspirus satsar att rekrytera och förmå läkare/vårdpersonal att stanna kvar genom att ge läkarna större inflytande över sitt arbete och sin situation. Det krävs nytänkande och Aspirus Bemanning har identifierat aktivitetssteg som är nödvändiga för att stödja läkarna och därigenom patienter."

  - Belal Abulebda, MD
  CEO