Victoria Tower in Kista, Sweden stetoscop Entrance of the education building Educational building next to Karolinska Institutet Stockholm City hall, Sweden

Bemanningsläkare För Vårdgivare

KONTINUITET, KVALITET OCH MEDKÄNSLA

Företagets ambition är att stabilisera Svensk sjukvård genom att balansera rekrytering och uthyrning, minska kostnaden för offentliga och privata vårdenheter samt erbjuda högkvalificerade bemanningsläkare.

Vi är väldigt noggranna i vårt urval av bemanningsläkare. Vi utför alltid en grundlig granskning av meriter, CV, erfarenhet och kompetens. Därtill kontrollerar vi personuppgifter och handlingar via Socialstyrelsen för att säkerställa att konsulten innehar giltig svensk legitimation, specialistbevis och är behörig att utöva yrket.

Att matcha bemanningsläkare och vårdgivare

Vidare görs en detaljerad behovsanalys med vårdgivaren för att uppnå en så relevant matchning som möjligt. Behovsanalysen genomförs med stöd av ett egenutvecklat matchaningssystem som innehåller relevanta frågeställningar som säkerställer både läkarens och uppdragsgivarens behov, kompetens, erfarenhet och bakgrund. Uppdragsgivaren får då en mer träffsäker matchning för det tilltänkta uppdraget. När uppdragsgivaren godkänt läkarens profil, tecknas ett färdigförhandlat avtal med starka villkor.

Aspirus Bemanning är ett företag som hanterar även andra medkommande frågor bland annat Resor, arbetsgivaravgifter, försäkring, semesterlön, semestertillägg och pension. För alla våra bemanningsläkare har vi en ansvarsförsäkring som täcker skador som kan uppstå på uppdragsplatsen.

 • Snabblänkar

  - Söker du vårdpersonal?
  - Läkare? Registrera ditt CV!
  - Arbeta hos oss!

 • Aspirus för effektivare hälso- och sjukvård

  Belal"Det råder en stor läkarbrist i Sverige. Det krävs inte bara fler läkare. Det krävs bra läkare. Aspirus Bemanning satsar att öka effektiviteten i det svenska sjukvårdssystemet. Syfte med vårt arbete är att identifiera behov i Sverige samt hitta läkarna som är engagerade, drivna och vill utvecklas i deras arbete."

  - Belal Abulebda, MD
  CEO